Drie tips om de juiste mobiele fotoprinter te kiezen

Drie tips om de juiste mobiele fotoprinter te kiezen

Veel van onze herinneringen worden tegenwoordig met de mobiel gemaakt. Je hebt immers altijd een camera bij de hand en hoeft geen moment meer te missen. Alleen wil je vaak ook nog iets tastbaars in de hand hebben. Hiervoor kun je een mobiele fotoprinter aanschaffen. Zo kun je vanaf ieder apparaat jouw foto’s af gaan drukken in de beste kwaliteit. Met onderstaande tips heb je altijd de beste aankoop.

De resolutie van de mobiele fotoprinter

Bij een mobiele fotoprinter is de resolutie van de foto’s van groot belang. Je wilt de foto’s zo gedetailleerd mogelijk hebben en dit kan alleen als je een hoge resolutie in handen hebt. Deze resolutie wordt altijd uitgedrukt in dpi. Een mobiele fotoprinter heeft vaak een dye-sublimation techniek, waardoor de afbeeldingen een lange levensduur gaan hebben. Tevens zullen ze hiermee ongevoelig worden voor vingerafdrukken en waterspetters.

De grootte van de foto bekijken

Het formaat van de foto kan ook een belangrijke factor zijn. Een mobiele fotoprinter kan deze bijvoorbeeld zowel als visitekaartjes als groter afdrukken. Je moet daarom altijd op gaan letten wat er over het formaat van de foto gezegd wordt bij de specificaties. Zo voorkom je dat je een miskoop gaat maken. Uiteindelijk kun je er op deze manier voor zorgen dat je jouw herinneringen altijd naar wens hebt.

De gebruiksvriendelijkheid staat bovenaan

Uiteindelijk zal de gebruiksvriendelijkheid van de mobiele fotoprinter een van de belangrijkste factoren zijn. Je wilt immers dat je binnen een korte tijd de foto’s af kunt drukken. Met een druk op jouw smartphone of een ander apparaat kun je waar dan ook aan de slag gaan. Daarbij wordt de verbinding vaak gemaakt door middel van Bluetooth. Klik hier als je wilt ontdekken welke mobiele fotoprinter het beste bij je past.

Admin
Geen reacties
Posted in:
Blog
Comments
There are no comments yet.
Write a comment
Your comment
Name
Email